Antena 3 CNN Actualitate Cutremur în USR înainte de prezidențiale! Fosta şefă a USR Bucureşti, dată afară pentru că ar fi colaborat cu Securitatea

Cutremur în USR înainte de prezidențiale! Fosta şefă a USR Bucureşti, dată afară pentru că ar fi colaborat cu Securitatea

Roxana Wring a fost îndepărtată din USR. Potrivit formaţiunii conduse de Dan Barna, decizia a fost luată după ce au apărut informaţii potrivit cărora fosta şefă USR Bucureşti ar fi colaborat cu Securitatea. 

”Roxana Wring nu mai este de astăzi membru USR. Partidul nostru are criterii clare la admiterea membrilor și nu acceptă foști colaboratori ai Securității. 
La înscrierea în partid și candidatura la alegerile locale, Roxana Wring a dat o declarație pe proprie răspundere în care a susținut că nu a colaborat cu Securitatea sub nicio formă. 
Rezultatele verificării CNSAS nu au fost până în prezent comunicate conducerii USR. 

Astăzi, președintele Dan Barna i-a cerut demisia Roxanei Wring iar ea și-a depus-o, astfel încât să nu afecteze imaginea partidului sau a colegilor.
Conform legii, demisia din USR duce automat la pierderea mandatului de consilier general. În partid, Roxana Wring și-a dat demisia în urmă cu aproximativ o lună de zile de la conducerea USR București și din Biroul Municipal”, se arată într-un comunicat de presă.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște