Antena 3 CNN Actualitate Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia, eliberat condiţionat

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia, eliberat condiţionat

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia, condamnat la trei ani de închisoare pentru abuz în serviciu, va fi eliberat condiţionat, după ce Tribunalul Constanţa i-a admis, luni, contestaţia depusă la decizia Judecătoriei Medgidia care îi respinsese cererea. Decizia instanţei este definitivă.

Tribunalul Constanţa a admis, luni, contestaţia depusă de Stelian Fuia la hotărârea luată luna trecută de Judecătoria Medgidia, care i-a respins cererea de eliberare condiţionată.

Astfel, Tribunalul a desfiinţat sentinţa contestată şi, rejudecând, a decis liberarea condiţionată şi punerea de îndată în libertate a lui Stelian Fuia. Decizia instanţei este definitivă.

Pe data de 10 ianuarie, Judecătoria Medgidia respinsese ca nefondată cererea lui Stelian Fuia de liberare condiţionată, decizie constestată de fostul ministru al Agriculturii la instanţa superioară.

Fostul ministru al Agriculturii Stelian Fuia a fost condamnat în iunie 2016, de judecătorii instanţei supreme la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzat de abuz în serviciu în cazul vânzării unor imobile ale Staţiunii de Cercetare a Plantelor Medicinale Fundulea, scrie News.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept