Antena 3 CNN Politică Fostul premier al lui Băsescu, mesaj de susținere pentru Grindeanu

Fostul premier al lui Băsescu, mesaj de susținere pentru Grindeanu

de M.Z.    |   

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, că nu ar vrea să fie în locul premierului Sorin Grindeanu, afirmând că şeful guvernului are o situaţie grea de gestionat. 

"Nu aş vrea să fiu în locul lui, ăsta este primul lucru pe care... Privesc mai detaşat şi cu un fel de deja-vu. În toate guvernele apar momente de criză. Ce credeţi, că nu am trecut şi noi prin momente de criză? Noi le-am dezbătut mai mult în familie decât în faţa presei şi a opiniei publice. Ce credeţi, că mie nu mi s-a cerut demisia? Credeţi că eu am fost un premier căruia să nu i se fi cerut demisia. Numai cele 10-11 moţiuni de cenzură", a afirmat Boc, la Parlament, întrebat cum vede situaţia din PSD şi ce ar face în locul lui Sorin Grindeanu. 

Boc a mai spus că Sorin Grindeanu are o situaţie grea de gestionat şi a afirmat că PSD are resursele politice să găsească o soluţie bună pentru România. 

"Nu ştiu foarte bine situaţia din PSD, nu aş vrea să fiu în locul domnului Grindeanu care are o situaţie grea de gestionat, dar sunt convins că PSD are resursele politice să găsească o soluţie bună pentru stabilitatea României. Care va fi, vom vedea", a adăugat Emil Boc.

Este o zi decisivă, miercuri, în PSD, iar premierul Sorin Grindeanu și-a anulat programul oficial, pentru a doua zi consecutiv, urmând să participe la Comitetul Executiv al PSD.

În CEx-ul PSD, se va vota și excluderea lui Sorin Grindeanu din partid, în cazul în care premierul va refuza să accepte să-și prezinte demisia.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Emil Boc Sorin Grindeanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!