Antena 3 CNN Externe A fugit de lege 23 de ani și a fost surprins de camerele de supraveghere la un meci de baseball

A fugit de lege 23 de ani și a fost surprins de camerele de supraveghere la un meci de baseball

A fugit de lege 23 de ani din cauza unei fraude bancare de 350 de milioane de dolari și a fost condamnat la 17 ani de închisoare. Poliția nu știa nimic de el, până când o cameră de supraveghere l-a surprins în tribune la un meci de baseball.

de Alexandra Ionescu    |   

În 1998, John Ruffo a fost condamnat la 17 ani de închisoare pentru o fraudă bancară de 350 de milioane de dolari. De atunci, poliția este pe urmele lui, însă până acum, acesta și-a acoperit urmele foarte bine.

După 23 de ani, a fost zărit în tribunele unui meci de baseball din Los Angeles.

Ultima oară când a fost văzut, a fost în 1998, la un bancomat în New York. Fugarul a fost eliberat pe o cauțiune de 10 milioane de dolari, și i s-a cerut să se prezinte la închisoarea federală din New Jersey pe 9 noiembrie 1998, dar nu a apărut niciodată., A fost emis un mandat de arestare pe numele lui, dar Ruffo dispăruse deja. 

În 2016, poliția a primit un pont cum că un bărbat care semăna cu Ruffo a fost observat la coada unui meci foarte important împotriva celor de la Boston red Sox. 

Deși bărbatul din filmare nu a putut fi identificat, polițiștii au reușit să descopere identitatea celui care a cumpărat biletele. Se pare că fugarul folosește un alias.

Acum, autoritățile cer ajutorul oamenilor, și cer ca oricine deține o informație despre bărbatul de 66 de ani, să vină la poliție. Orice indiciu care ar putea duce la prinderea lui va fi recompensat cu 25.000 de dolari, potrivit The Independent.

Subiecte în articol: SUA fugar frauda inchisoare baseball
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri