Antena 3 CNN Actualitate Locale Tupeu de hoț. A venit la pomană să fure

Tupeu de hoț. A venit la pomană să fure

de S.T.    |   
Un tânăr din Galaţi a intrat într-un restaurant, în timpul unei pomeni şi i-a furat proprietarei mai bine de 8.500 de lei. Nimeni nu şi-a dat seama că bărbatul este un intrus. Abia după ce nu şi-a mai găsit bunurile, femeia s-a uitat la imaginile filmate de camerele de supraveghere şi şi-a dat seama că bărbatul respectiv pe care nu îl văzuse niciodată ar fi hoţul.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul intră în local şi se duce spre bucătărie. Acolo se ascunde într-un dulap şi aşteaptă momentul potrivit ca să dea lovitura.

Hoţul a găsit în poşeta proprietarei un telefon mobil şi 4.000 de lei, bunuri care însumează aproape 8.500 de lei. Proprietara nu e supărată de pagubă, însă. Ci că a rămas fără actele tatălui ei. După ce şi-a umplut buzunarele, individul a ieşit din restaurant ca un client oarecare.

Furtul a avut loc la sfârşitul anului trecut, dar hoţul nu a fost prins nici până acum. Proprietarii au făcut imaginile publice în speranţa că cineva îl va recunoaşte şi îi vor ajuta să-i dea de urmă.

Subiecte în articol: Galați furt pomana
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște