Antena 3 CNN Actualitate Furtună cu aspect de tornadă, în județul Mureș. Mai multe gospodării au fost inundate

Furtună cu aspect de tornadă, în județul Mureș. Mai multe gospodării au fost inundate

O furtună cu aspect de tornadă a putut fi remarcată de cetățenii din județul Mureș. Aceștia au surprins fenomenul meteo în fotografii, iar imaginile au ajuns rapid virale.

de Maria Zărnescu    |   

În cursul zilei de joi, 27 mai, în județul Mureș s-au înregistrat mai multe fenomene meteo extreme. Furtunile au făcut prăpăd, mai multe gospodării au fost afectate, iar o porțiune din DN 13 a fost blocată din cauza inundațiilor.

Totodată, în județul Mureș, în localitatea Unghieni, au fost surprinse imaginile cu tornada.

Fenomene meteo extreme nu s-au înregistrat doar la Unghieni. În localitatea Chendu, o porțiune semnificativă din DN 13 Sighișora – Târgu Mureș a fost inundată, iar circulația s-a desfășurat pe o rută alternativă.

O porțiune din Drumul Național 13 Sighișoara-Târgu Mureș, dar și mai multe gospodării din județul Mureș au fost inundate în urma ploilor de joi după-amiaza.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația se desfășoară joi după-amiaza pe un fir, alternativ, pe DN 13 Sighișoara – Târgu Mureș, la kilometrul 25+500 metri, pe raza localității Chendu, județul Mureș, informează Mediafax.

În această zonă, o porțiune de aproximativ 500 de metri din șosea a fost inundată de apa pluvială scursă de pe versanți.

ISU Mureș a anunțat că intervine în localitățile Chendu, Agrișteu,.Târnăveni și Mica, unde mai multe gospodării au fost inundate.

De asemenea, în localitatea Bobohalma, un pod a fost inundat, în urma ploilor abundente.

Subiecte în articol: inundatii circulatie tornada furtuna
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!