Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fusese domnișoară de onoare la nunta surorii sale, dar când a ajuns acasă a început coșmarul pentru ea: „Totul a durat o oră și jumătate” (FOTO)

Fusese domnișoară de onoare la nunta surorii sale, dar când a ajuns acasă a început coșmarul pentru ea: „Totul a durat o oră și jumătate” (FOTO)

Fusese domnișoară de onoare la nunta surorii sale, dar nu avea nici cea mai vagă idee că noaptea se va sfârși cumplit pentru ea.

Când a ajuns acasă, Jessica Gittings a fost bătută cu bestialitate de iubitul său, Aaron Williams, care a acuzat-o că a flirtat la nuntă. 

Coșmarul tinerei a durat o oră și jumătate, rămânând cu semne în urma brutalității. 

După ce bărbatul de 25 de ani a fost condamnat, Jessica a mărturisit: „Timp de trei ani am suferit cu acest lucru narcisist și psihotic a unei persoane care a preluat controlul total asupra vieții mele și care m-a dus în punctul în care mi-am dorit să mă sinucid. A țipat la mine și m-a acuzat că l-am înșelat, că l-am mințit și că l-am lucrat pe la spate cu un membru al familiei. M-a bătut timp de o oră și jumătate, m-a călcat pe cap până am rămas cu amprenta pantofului pe față și un dinte ciobit.

M-a lovit în șold fără oprire știind că e un punct slab pentru mine. Nu mi-a fost niciodată atât de frică, încât să mă tem pentru viața mea”.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!