Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Oprea, prima reacție după dezvăluirile lui Dan Andronic

Gabriel Oprea, prima reacție după dezvăluirile lui Dan Andronic

Gabriel Oprea a intervenit, joi, la ”Sinteza Zilei”, acolo unde a oferit primele declarații după dezvăluirile lui Dan Andronic.

”Mă uit la televizor și mă doare capul. Am anunțat că dau o masă, la mine acasă. Era ziua lui Onțanu. L-am invitat pe domnul Andronic, pe Anghel Iordănescu, pe Vasile Dâncu, l-am invitat și pe domnul Maior. Masa a durat până la ora 22.30 – 23.00. Eu nu știu ce a discutat fiecare, mi-am făcut datoria de gazdă. A fost o simplă masă” a spus Gabriel Oprea, care apoi a închis telefonul.

Acesta a revenit în direct, la insistențele soției sale și a promis că va face toate precizările necesare marți, la ”Sinteza Zilei”, nu înainte de a confirma și prezența generalului Florian Coldea.

”Vă explic moment cu moment. Nu infirm faptul că a fost domnul Coldea, dar vreau să vă explic exact. Să știți că mai sunt și mese între prieteni sau între colegi și nu durează toată noaptea. A durat doar două ore jumătate și a fost doar o masă. M-a bătut la cap nevastă-mea să intru” a mai spus Gabriel Oprea.

Subiecte în articol: Gabriel Oprea Sinteza Zilei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro