Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, mesaj pentru Viorica Dăncilă privind criza politică: „Declarațiile unor lideri politici arată că jocul nu este închis. Nu este nimic definitiv”

Gabriela Firea, mesaj pentru Viorica Dăncilă privind criza politică: „Declarațiile unor lideri politici arată că jocul nu este închis. Nu este nimic definitiv”

Gabriela Firea este convinsă că premierul Viorica Dăncilă va reuşi să obţină susţinerea Guvernului în Parlament. Primarul General al Capitalei consideră că, în urma declaraţiilor președintelui, mai există totuşi o posibilitate de negociere. 

„Doamna premier va merge cu această formulă în Parlament. Ne dorim să avem o confirmare din partea Parlamentului. Pe cifre pare că s-a pierdut majoritatea, dar declarațiile unor lideri politici arată că jocul nu este închis, nu este nimic definitiv și încă se poate poate discuta și negocia”, a declarat Gabriela Firea.

 Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că actualul Guvern are nevoie de o nouă confirmare în Parlament, solicitând ca această procedură să fie declanşată. 

„După alegeri, cu o nouă majoritate în mod constituţional, putem face mult mai mult împreună. Până atunci, astăzi, actualul Guvern are nevoie de o nouă confirmare în Parlament printr-o procedură pe care le solicit să o declanşeze”, a spus Klaus Iohannis într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă