Antena 3 CNN Actualitate Locale Geamul unui autobuz electric a căzut în capul unui copil de trei ani la Cluj. Reacția companiei de transport

Geamul unui autobuz electric a căzut în capul unui copil de trei ani la Cluj. Reacția companiei de transport

Clipe de panică într-un autobuz electric din Cluj, acolo unde un geam rabatabil s-a desprins în mers și a lovit în cap un copil în vârstă de 3 ani.

de Claudia Popovici    |   

Incidentul a ieșit la iveală după ce tatăl copilului a făcut un anunț în presa locală solicitând celor care au fost martori la eveniment să-l contacteze.

Din primele informaţii, geamul rabatabil al unui autobuz electric s-a desprins vineri seara, în jurul orei 19.30, în mers, și a lovit în cap un copil de trei, pe strada Edgar Quinet. Cel mic se afla în mijlocul de transport alături de mama sa.

Potrivit acesteia, geamul s-a desprins într-o curbă:

”Nu îmi dau seama cum s-a putut desprinde. Nu se împingea nimeni, eram puţini în autobuz.  Autobuzul electric are doar patru geamuri mobile rabatabile, două pe o parte, două pe cealaltă. Unul s-a nimerit să-i cadă în cap copilului meu”, a spus mama copilului pentru stiridecluj.ro

Familia a dus copilul la IML Cluj pentru investigație. Medicii au recomandat părinților multă odihnă pentru copil. 

Reacția companiei de transport public 

"Din păcate în acest incident a fost implicat un copil. Se afla pe ultimul scaun din autobuz și s-a desprins gemulețul rabatabil. Ne-am adresat producătorului. E un autobuz nou și vrem să vedem cauza. 

Am contactat și familia copilului. Am înțeles că a ajuns la UPU la o investigație, starea lui este bun, dar regretăm și vrem să facem demersurile ca să nu se mai întâmple”, spun reprezentanții CTP Cluj, citați de presa locală.

Subiecte în articol: autobuz electric copil geam
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are