Antena 3 CNN Actualitate Inedit Gestul impresionant pe care un tată bolnav de cancer îl face zilnic pentru fiica lui

Gestul impresionant pe care un tată bolnav de cancer îl face zilnic pentru fiica lui

Garth Callaghan, în vârstă de 44 de ani, se luptă cu cancerul încă din 2011. Medicii s-au declarat sceptici în privința șanselor lui de supraviețuire și, potrivit statisticilor, există doar 8% șanse ca acesta să mai fie în viață în următorii cinci ani.

Posibilitatea ca fiica lui, Emma, să crească fără tată l-a mâhnit teribil, însă Garth a găsit o soluție pentru a-i fi alături acesteia în fiecare zi, chiar și după moartea lui. Bărbatul a început să scrie câte un mesaj de încurajare pentru Emma, pe șervețelul în care îi este împachetat prânzul.

El a scris nu mai puțin de 826 de mesaje pe șervețele, care ar trebui să ajungă pentru pachetele pe care Emma le va avea pe toată durata studiilor, a căror finalitate tatăl ei nu o va mai prinde în viaţă.

„Mi-am dat seama că, în final, aceste șerveţele sunt tot ce va mai avea de la mine”, a explicat Garth Callaghan. Iar Emma la prețuiește ca atare. Rupe fiecare notiță din șervețel și o lipește într-o agendă alături de toate celelalte dinainte, potrivit Daily Mail.

 

 

Subiecte în articol: gest tata bolnav cancer mesaj
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"