Antena 3 CNN Actualitate Locale S-au ghiftuit cu copiii la restaurant, în Satu Mare, și au plecat. După ce imaginile au devenit virale, au trimis banii pe consumație și 20 de lei bacșiș

S-au ghiftuit cu copiii la restaurant, în Satu Mare, și au plecat. După ce imaginile au devenit virale, au trimis banii pe consumație și 20 de lei bacșiș

O familie cu trei copii care a mâncat bine la un restaurant din Satu Mare a plecat fără să plătească. Oamenii au trimis banii ulterior, după ce imaginile cu ei, de pe camerele de supraveghere ale localului, au devenit virale pe internet.

de Mia Lungu    |   

Familia cu cei trei copii au comandat mai multe porții de mâncare, la un restaurant din Satu Mare. După ce au mâncat, s-au ridicat de la masă și au plecat, dar fără să plătească consumația. Ba, mai mult, au mai luat și două sticle de apă din frigider înainte de a părăsi restaurantul.

Reprezentanții localului au salvat imaginile cu familia cu cei trei copii de pe camerele de supraveghere și le-au făcut publice pe internet.

"Aceste persoane au făcut în seara asta o consumație la un restaurant din Satu Mare și au plecat fără să plătească. La ieșire au mai sustras două sticle de apă. Este vorba despre tipul cu tricou alb și doamna în rochie neagră. Cine ne ajută va avea o cina gustoasă din partea restaurantului. Vă mulțumesc", au scris reprezentanții restaurantului.

Buna seara.Aceste persoane au făcut în seara asta o consumație la un restaurant din Satu Mare ,și au plecat fără să...

Posted by Renáta Medgyesi on Wednesday, 24 August 2022

După ce imaginile au devenit virale pe internet, jurnaliștii de la PresaSM au descoperit că familia este din Iași și era în drum spre Occident. Înainte de a ajunge la Punctul de Trecere a Frontierei, aceștia s-au asigurat că au mâncat bine, înainte de a ieși din țară, dar fără să plătească. 

După ce imaginile cu ei plecând din restaurant după ce au luat masa la restaurant au fost făcute publice, ei s-au gândit să contacteze reprezentanții localului și au trimis banii pentru tot ce au consumat. În plus, au lăsat și un ciubuc de 20 de lei.

Subiecte în articol: restaurant Satu Mare viral bani
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM