Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali îl spulberă pe Helmut Duckadam: A luat 300.000 din 2010 până acum, fără să lucreze nimic

Gigi Becali îl spulberă pe Helmut Duckadam: A luat 300.000 din 2010 până acum, fără să lucreze nimic

Gigi Becali îl spulberă pe Helmut Duckadam într-un interviu pentru GSP. Patronul FCSB spune că fotbalistul legendar a luat 300.000 de euro în zece ani, fără să lucreze mai nimic. Latifundiarul susține de asemenea că Duckadam a fost și în mai multe deplasări în străinătate.

de Maria Sabu    |   

"A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în zece ani a câştigat de la mine 300.000 de euro, nevenind cam niciodată. Nu prea a venit la... Adică a venit de câteva ori. I-am dat un telefon să-l rog să se ocupe de portari. S-a dus o dată, nu s-a mai dus. Eu spun adevărul, nu-l acuz cu nimic. Deci, a luat 300.000 în zece ani, bani pe care i-a luat, pe care i-am dat eu. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. Pentru că el spune: -Nu am fost invitat niciodată în deplasările din străinătate-.  A fost el, Duckadam, în 26 de deplasări în străinătate.”, a declarat Becali, pentru GSP.

A fost invitat și cu familia

”El a fost invitat în toate, dar în unele nu a vrut să meargă. În unele chiar şi cu familia. Duckadam a luat 300.000 din 2010 până acum, fără să lucreze nimic. I-am dat din banii mei pentru că apreciez caracterul lui, dar asta nu înseamnă că dau la infinit banii mei. I-am spus: . Tot aşa, fără să vină. A zi că din orgoliu... Că 2.000 îi dădeam eu din mână, din banii mei. Dar nu mai pot să-i dau, că e situaţia care este, nu se ştie ce se întâmplă în lume", a spus latifundiarul.

Subiecte în articol: Gigi Becali Helmut Duckadam
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș