Antena 3 CNN Actualitate Locale Un gorjean care a murit pe stradă se află de o lună la morga Spitalului Județean Târgu Jiu. Nimeni nu s-a sinchisit să-l înmormânteze

Un gorjean care a murit pe stradă se află de o lună la morga Spitalului Județean Târgu Jiu. Nimeni nu s-a sinchisit să-l înmormânteze

Un gorjean fără familie care a murit pe o stradă, în Târgu Jiu, se află de aproximativ o lună la morga Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

de Silvia Preda    |   

Bărbatul locuiește în comuna Câlnic, din județul Gorj, și nu are pe nimeni. Potrivit legislației în vigoare, în această situație, primăria localității pe raza căreia domiciliază trebuie să se ocupe de înmormântarea acestuia. 

Gicu Corduș a murit pe data de 2 decembrie, dar autoritățile nu s-au sinchisit să vină și să-l înmormânteze creștinește, scrie adevarul.ro.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au făcut o adresă în acest sens Primăriei comunei Câlnic.

Autoritățile din comuna Câlnic au anunțat că vor veni să ridice cadavrul bărbatului pe data de 3 ianuarie 2023.

"Am fost anunțați că pe 3 ianuarie va fi ridicat trupul neînsuflețit de către reprezentanții Primăriei comunei Câlnic. Spitalul Județean de Urgență a făcut toate demersurile legale", au mai transmis reprezentanții spitalului din Târgu Jiu.

 

Subiecte în articol: morga spital Târgu Jiu Câlnic
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!