Antena 3 CNN Actualitate Inedit Hagi, surprins dansând la o petrecere, după ce "marinarii" au câştigat campionatul. Imagini cu "Regele", după victoria FC Farul Constanța

Hagi, surprins dansând la o petrecere, după ce "marinarii" au câştigat campionatul. Imagini cu "Regele", după victoria FC Farul Constanța

Imagini senzaţionale cu "Regele" Gheorghe Hagi, după ce Farul Constanţa a devenit noua campioană a României.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Gheorghe Hagi a făcut show în faţa jucătorilor săi. A întreţinut atmosfera pe ritmul muzicii lui de suflet. A avut alături un cunoscut cântăreţ de muzică grecească.

Imaginile de senzaţie cu Gică Hagi, după ce acesta a luat microfonul şi a cântat, s-au viralizat rapid.

Au fost postate pe pagina de Facebook a artistului Ionuţ Galani şi au fost însoţite de un mesaj: „O mare onoare pentru mine! Bravo Farul Constanta!”

Citeşte şi: Farul Constanța este noua campioană a României la fotbal! Echipa lui Hagi a câștigat meciul cu FCSB

Imaginile de pe rețelele sociale îl arată pe „Rege” sărbătorind pe ritmuri greceşti  şi machedoneşti, felicitându-și fotbaliștii pentru performanța extraordinară.

Au fost imortalizate și secvențe de la petrecerea din club, acolo de unde Gheorghe Hagi a fost DJ pentru fotbaliștii săi și pentru cei care au venit să sărbătorească alături de echipă. „Regele” a fost filmat în timp ce dansa şi chiuia de fericire. 

@mariancodirla86 #hagi #romania #champion #foryou #fyp ♬ sunet original - Marian Codirla

Farul Constanţa, noua campioană a României la fotbal

Farul Constanța este noua campioană a României la fotbal. Aseară, echipa fanion de la malul mării a câştigat titlul în faţa unui stadion întreg și a unui oraș care a urmărit meciul cu sufletul la gură.

Farul a reușit să întoarcă scorul de la 2 la zero și sa o învingă pe FCSB cu 3 la 2.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște