Antena 3 CNN Actualitate Locale Hans Klemm, primire neobișnuită la Huși. Ambasadorul SUA în România fost întâmpinat cu lalele plantate în ghivece de ciment - VIDEO

Hans Klemm, primire neobișnuită la Huși. Ambasadorul SUA în România fost întâmpinat cu lalele plantate în ghivece de ciment - VIDEO

Hans Klemm a vizitat orașul Huși, vineri dimineață. Cu câteva ore înainte de sosirea acestuia în Huși, câțiva muncitori au plantat la intrarea în oraș lalele în ghivece de ciment și au vopsit sigla municipiului în culorile drapelului României.

În jurul orei 10:00, Hans Klemm s-a întâlnit cu edilul Ioan Ciupilan, șefii Consiliului Judetean, precum și câțiva reprezentanți ai Guvernului, scrie vremeanoua.ro. 

Deputatul Adrian Solomon a venit însoțit de prefectul județului Vaslui, Eduard Popica, dar și de secretarul de stat Tudorel Buzatu. Acesta a ajuns la întâlnire cu o mașină luxoasă – ultimul model de Audi și, asemenea tuturor celorlalți oficiali prezenți, și-a parcat autovehiculul pe o străduță de lângă primărie, unde este interzisă staționarea. Se pare că nimic nu mai contează când ambasadorul SUA în România ne vizitează județul.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania