Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 decembrie. Mercur nu e retrograd, dar e...retrograd

Horoscop 15 decembrie. Mercur nu e retrograd, dar e...retrograd

”Bună dimineața! A trecut și Luna Plină, începem să ne revenim din agitație și din tensiuni, cel puțin din cele substanțiale, grele, ne spune Dezideriu, consultant în astrologie.

Și spun asta pentru că Mercur, care încă nu este retrograd, din punct de vedere oficial, în realitate este cât se poate de retrograd.

Ați simțit asta când au început telefoanele să facă figuri, când a căzut netul, când ați întârziar în diverse locuri, când transmiterea unor mesaje aparent banale devine un exercițiu de voință, când v-ați bâlbâit în cele mai ciudate feluri, când vorbim ceva și ne înțelegem spre deloc, etc.

Mercur este zeul comunicării și, când este retrograd, are grijă să ne ridice la fileu fix situațiile în care noi avem senzația că suntem foarte buni și că nu mai avem nevoie de lecții.

Și asta înseamnă că ar fi indicat să vă luați marje de eroare în program, indiferent care este acela. Apoi, aveți grijă ce semnați și ce înțelegeri faceți în perioada asta, pentru că termenii se pot modifica pe parcurs. Mai mult, încercați să exprimați cu răbdare ce aveți de exprimat, unii s-ar putea să nu înțeleagă ce transmiteți.

Și la toate acestea se adaugă Luna, care și-a făcut trecerea în zodia Racului, care ne face pe toți ceva mai sensibili.

Altfel, în rest, totul e lapte și miere :))”

În fine, să vedem ce fac zodiile astăzi:

BERBEC – Zilele acestea sunt despre căminul tău, casa ta și familia ta. Privind chiar mai în detaliu, zilele acestea sunt despre sentimentul tău de siguranță și de confort și s-ar putea să simți nevoia de mai multă protecție, chiar și așa, războinic cum ești tu de fel.

TAUR – Ești ceva mai vorbăreț în perioada asta și s-ar putea să trăiești mai multe momente de tipul “mai ții mine când…”. Altfel, încă este o perioadă agitată și pentru tine, cu drumuri de făcut și telefoane de dat. Ai grijă la tot ce semnezi, citește de mai multe ori.

GEMENI – Chestiunile financiare îți ocupă timpul și s-ar putea să te împrumuți sau să apelezi la resursele din familie. Într-o notă ceva mai detaliată, ce cauți tu acum este siguranța emoțională și sentimentul că ai la cine să apelezi, dacă ai nevoie vreodată.

RAC – Ești vedeta zilei, Luna e la ea acasă, în zodia ta și este momentul să tragi din nou linie și să te privești de afară. Atât cât poți să faci asta, căci este legendar și subiectivismul tău. Să nu te miri prea tare dacă parteneri din trecut revin în viața ta acum.

LEU – Simți nevoia de o pauză și cauți să te retragi în lumea ta, unde tu știi cel mai bine ce îți place să faci. Oricum, nu mai interacționezi atât de puternic cu oamenii, sau o faci doar pentru că este nevoie. Altfel, abia aștepți să ajungi acasă, unde e cald și bine.

FECIOARĂ – Te implici în proiecte cu o ușoară tentă corporatistă, dar care pot face mult bine altora. Probabil vorbim despre acte de caritate. Atragi oamenii potriviți în jur și automat apar și resursele necesare.

Citește mai multe pe blogul lui Dezideriu

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!