Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii ajung la inima cuiva, Fecioarele dau bani

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii ajung la inima cuiva, Fecioarele dau bani

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Intuiție și inspirație, e bine să ne ascultăm flerul și în afaceri, și în relații. 

de Georgiana Adam    |   

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat azi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie.

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua este aducătoare de înțelegere, conștientizare, poate în urma unor discuții cu membrii familiei, dar își pun sufletul în ordine. 

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, intuiție financiară, mai ales când e vorba de descurcat niște acte complicate sau de găsit o cale mai potrivită pentru a rezolva o treabă. E indicat să-și asculte sufletul. Vor ajunge și la persoana potrivită.

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, sunt preocupați de banii astăzi și flerul lor le spune dacă să evite sau să accepte un anumit culoar, o investiție sau o invitație de a investi undeva. Întâlniri frumoase și cu prietenii.

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de simț al datoriei și al nobleții, mai ales dacă trebuie să ia decizii sau să-și spună un punct de vedere, o vor face mai ales de pe o poziție morală. 

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua este marcată, în cazul lor, de informare, ciulesc urechile și află tot felul de lucruri. Le pun cap la cap, astfel încât să știe, în contextul mare, care este poziția lor şi locul lor cel mai bun. 

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele pot avea și ele astăzi tot felul de informații și vești de la prieteni, prieteni foarte apropiați și este posibil să li se ceară o sumă de bani sau un ajutor. Rămâne de văzut dacă îl vor acorda, pentru că cer niște explicații. 

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

La Balanțe este una din acele zile în care compasiunea, mila sau generozitatea, mai ales în relațiile cu angajații sau cu colaboratorii, trebuie să se manifeste și vor arăta multă compasiune, multă generozitate. 

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua este aducătoare de discuții foarte înțelepte, foarte inteligente. Poate se și consultă cu cineva în legătură cu niște proiecte profesionale. 

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au și ei astăzi parte de bunăvoință sufletească din partea cuiva. Dacă se plâng sau cer ajutorul, vor ști cum să deschidă inima cuiva.

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, vorbim astăzi de nevoia de a oferi confort persoane iubite, chiar în casă sau prin anumite gesturi sau servicii pe care le fac și au suficientă generozitate pentru a crea o ambianță plăcută.

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, muncă astăzi, dar o muncă ce se face sub inspirație. Mulți Vărsători pot avea un fler extraordinar, anticipând vremuri, anticipând posibilități și făcând niște alegeri sau venindu-le niște idei în legături cu niște activități. 

Horoscop 20 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești, ziua aduce trezirea unui talent sau a unei capacități adormite, pe care nu mai știau că o au. Le iese ceva ce fac cu mâinile lor și au niște idei grozave, pot găsi un culoar să se exprime chiar și profesional. 

O zi bună să ne ascultăm sufletul, intuiția și vom găsit soluții. 

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept