Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o schimbare de dispoziție. Gemenii sunt inspirați

Horoscop 28 martie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o schimbare de dispoziție. Gemenii sunt inspirați

Horoscop 28 martie. Surprize frumoase pe care ni le facem, le facem și altora și alții nouă. 

Horoscop 28 martie Berbec - Schimbare de dispoziție. În urma unror discuții sau analizând ce s-a întâmplat în ultima vreme, deodată le vine o inspirație care îi atinge și financiar.

Horoscop 28 martie Taur - Au o schimbare de dispozție, în special în prima parte a zilei în urma unei informații total surprinzătoare, dar benefică  pentru ei deoarece știu să o folosească.

Horoscop 28 martie Gemeni - Sunt inspirați astăzi să își poarte de grijă, mai ales în privința averii și a lucrurilor concrete.

Horoscop 28 martie Rac - Au o listă de condiții. Sunt foarte pretențioși, exigenți, chiar dacă nu fac o impresie foarte bună, preferă așa.

Horoscop 28 martie Leu - Reduc la locul de muncă, din activitățiile pe care nu vor să le mai facă, sau iau niște decizii foarte importante de reorganizare.

Horoscop 28 martie Fecioară - Fac o impresie minunată, bazându-se pe talentele lor și munca lor. Au uși deschise.

Horoscop 28 martie  Balanță - Se concentrează mai mult pe casă și relațiile de familie. Atenție la sănătate, este o zi bună pentru îngrijire.

Horoscop 28 martie Scorpion - Multe rezolvări de natură administrativă. Aplică cu multă înțelepciune ce au învățat în trecut.

Horoscop 28 martie Săgetător - Bani economisiți sau investiți foarte inteligent în casă sau depozite secrete.

Horoscop 28 martie Capricorn - Au o zi mare, mai ales în a doua jumătate a zilei. Nu fac nimic care să le trădeze conștiința, nici în relațiile apropiate, nici la locul de muncă.

Horoscop 28 martie Vărsător - Sănătate. Unii dintre ei învață dintr-o lecție din trecut, dintr-un eveniment important și aplică, mai ales pe plan financiar.

Horoscop 28 martie Pești - O protecție de la o persoană în vârstă sau o persoană cu multă experiență, dar și cu influență socială. Primesc un sfat, li se deschid niște uși și se bazează pe acea persoană.

Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște