Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care își țin mereu promisiunea. Nici nu ai fi crezut

HOROSCOP. Zodiile care își țin mereu promisiunea. Nici nu ai fi crezut

HOROSCOP. Atunci cand fac o promisiune sau isi iau un angajament vor face chiar si imposibilul sa se tina de cuvant. Nu vor sa dezamageasca niciodata si au incredere in oameni. Iata care sunt cele 3 zodii care nu isi incalca niciodata in viata promisiunile facute. Sunt oameni de cuvant:

HOROSCOP. Scorpion

Scorpionii se tin de cuvant, dar ai grija sa te tii si tu, altfel vei avea de face cu furia lor. Si sunt neinduratori. Iti sar in ajutor si sunt langa tine in cele mai grele situatii. Nu ii mintii si nu ii dezamagi insa, caci se vor transforma in cei mai mari dusmani. Ofera bunatate si asteapta inapoi tot bunatate si dragoste.

HOROSCOP. Taur

Taurii sunt persoane familiste si foarte pacifiste. Mereu incearca sa gaseasca partile bune dintr-un om. Ofera ajutor neconditionat si nu va cauta niciodata cearta. Sunt rabdatorii cu oamenii si nu le place sa jigneasca si nici sa raneasca. Sunt calmi si rabdatori, insa in momentul in care ii dezamagesti nu vor fi deloc iertatori.

HOROSCOP. Leu

Leii reusesc in viata tocmai datorita cuvantului lor. Niciodata un Leu nu va spune ca poate face ceva daca nu stie ca este capabil sa se tina de promisiune. Cu greu ii intri in gratii unui Leu, insa atunci cand devii prietenul lui, acea prietenie va fi una pe viata, scrie horoscop.ele.ro.

Subiecte în articol: Horoscop zodii angajament
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"