Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un hoț deghizat în client fură două lanțuri de aur dintr-un magazin, în Timișoara. Poliția îl caută pe individ

Momentul în care un hoț deghizat în client fură două lanțuri de aur dintr-un magazin, în Timișoara. Poliția îl caută pe individ

Jaf într-un magazin de bijuterii din Timișoara, surprins pe camerele de supraveghere.

de Mia Lungu    |   

Într-un magazin de bijuterii din Timișoara, un hoț deghizat în client a furat două lanțuri de aur chiar de sub ochii proprietarului.

Bărbatul a cerut să vadă două lanțuri de aur, sub pretext că dorește să cumpere o bijuterie. Apoi, în loc să scoată banii să le plătească, le-a înșfăcat brusc și a luat-o la fugă.

Patronul a încercat să-l oprească, așa că hoțul a scos un spray paralizant și i l-a pulverizat în față, apoi a dispărut.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar la această oră, polițiștii încearcă să-l găsească pe autorul furtului.

"La data de 20.02.2024, în jurul orei 13:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un magazin de bijuterii de pe strada Bredicianu din Timișoara, ar fi dat cu spray paralizant în direcția proprietarului magazinului și a sustras 2 lanțuri de aur.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt, depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei și dispunerea măsurilor legale care se impun" au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Subiecte în articol: lanturi hot fura bijuterii Timisoara jaf
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari