Antena 3 CNN Actualitate Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, Paramithia, în pelerinaj prin ţară. Preot Vasile Ioana: Asta trebuie să spui pentru a primi grabnic ajutor!

Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, Paramithia, în pelerinaj prin ţară. Preot Vasile Ioana: Asta trebuie să spui pentru a primi grabnic ajutor!

În premieră, de hramul Maicii Domnului, icoana făcătoare de minuni Paramithia a fost scoasă din Bucureşti în pelerinaj prin Sibiu şi Cluj. Credincioşii s-au adunat în număr mare, cu evlavie şi lacrimi în ochi, pentru a se închina şi a cere ajutor.

de Alexandra Dima    |   

Icoana originală Paramithia este o frescă pictată pe zidul Mănăstirii Vatoped, din muntele Athos. Călugarii de acolo au pictat pentru credincioşii din România o icoană în mărime naturală care a ajuns la biserica Sf Nicolae Dintr-o Zi, din Bucuresti, în luna martie a acestui an, iar de atunci şi pana acum a fi înfăptuit mai multe minuni.

"Am sentimentul că am venit cu Regina Mamă la Sibiu, Regina Împăratului Cerului", a declarat preotul Vasile Ioana, care însoţeşte icoana în periplul său prin Sibiu şi Cluj.   

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Preotul Vasile Ioana, despre cele mai noi minuni săvârşite de icoana Paramithia 

Preotul Vasile Ioana a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3 despre minunile săvârşite de icoana Maicii în puţinul timp de când se află la Bucureşti.

Prima minune a fost săvârşită pentru o doamna bolnavă de rinichi, care de 3 ani aştepta un transplant. Femeia a venit în faţa icoanei şi s-a rugat cu credinţă. Încă se afla în genunchi în faţa Paramithiei când i-a sunat telefonul şi a fost anunţată de cei de la Spitalul Fundeni că va intra în operaţie deoarece i-au găsit un rinichi compatibil.  

A doua minune a fost cu o doamnă de 36 de ani care ani de zile s-a chinuit cu soţul ei să aibă copii. La îndemnul preotului Vasile Ioana s-a rugat cu dăruire în faţa icoanei. Rezultatul? Este acum însărcinată în patru luni!

A treia minune a fost săvârşită pentru o doamnă în vârstă din Drobeta Turnu Severin, care avea un picior umflat cu care mergea foarte greu, şi a venit special să se roage la icoană. Preotul a sfătuit-o să citească Paraclisul Maicii Domnului în faţa Paramithiei. Nici nu terminase bine de citit rugăciunea când a observat că piciorul ei cât un butuc îşi recăpătase dimensiunile normale şi s-a dus repoede să îi arate părintelui. 

"Aşa lucrează Maica Sfântă - după credinţă, după hărnicia duhovnicească şi după voia cea sfântă, dacă e spre binele fiecăruia", a ţinut să sublinieze preotul Vasile Ioana. 

"Cel mai bine este nu să ceri Măicuţei ceva concret, ci să îţi dea puterea ca să te poţi mântui", a concluzionat părintele.  

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș