Antena 3 CNN Timp liber Film Imagini de la gala Globurilor de Aur. Ce nume mari din cinematografie au primit cele mai râvnite trofee - VIDEO

Imagini de la gala Globurilor de Aur. Ce nume mari din cinematografie au primit cele mai râvnite trofee - VIDEO

Surpriză uriaşă la gala cu numărul 77 a Globurilor de Aur. "1917" a obţinut trofeul pentru cel mai bun film de dramă, iar regizorul peliculei Sam Mendes a primit distincţia pentru cel mai bun regizor. Quentin Tarantino a primit statueta de aur la categoria comedie pentru al sau legendar "Once upon a time în Hollywood". A fost o seara magică şi pentru Joaquin Phoenix şi Renee Zellweger care au câştigat premiile pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă

A fost o seară de vis la gala Globurilor de Aur pentru regizorul Sam Mendes. Britanicul a primit distincţia pentru cel mai bun regizor, iar pelicula acestuia "1917", a obţinut cel mai râvnit trofeu, premiul pentru cel mai bun film de dramă.

Deşi a pierdut marele trofeu, "Joker" nu pleacă acasă cu mâinile goale. Joaquin Phoenix a fost premiat cu globul de aur pentru cel mai bun actor în rol principal într-un film de dramă.

Seara a fost magică şi pentru regizorul "Once upon a time în Hollywood" Quentin Tarantino. Legendarul cineast a obţinut trofeul pentru cel mai bun scenariu şi pentru cel mai bun film de comedie. Al treilea trofeu pentru această peliculă a fost adus de Brad Pitt, care a primit distincţia cel mai bun actor într-un rol secundar într-un film de comedie.

Printre laureaţii serii, s-a numărat şi Russell Crowe, care a rămas acasă în Australia, unde îşi protejează familia de incendiile devastatoare de vegetaţie. Aceasta a lăsat însă un mesaj emoţionant prezentatorilor, pentru a fi citit în caz că este declarat învingător.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată