Antena 3 CNN Actualitate Imaginile cu Regele Charles al III-lea în România au ajuns în presa internaţională

Imaginile cu Regele Charles al III-lea în România au ajuns în presa internaţională

Presa internațională scrie despre vizita regelui Charles al III-lea în România. Ce spun cele mai importante publicații despre vizita monarhului în ţara noastră.

de Claudia Popovici    |   

Publicații importante precizează că este prima călătorie în străinătate a suveranului britanic proaspăt încoronat.

"O conexiune profundă Charles al III-lea călătorește în România în prima călătorie în străinătate de la încoronare", este titlul unui articol din The Times.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tot aici este descrisă și relația strânsă pe care suveranul a dezvoltat-o cu Transilvania. Totodată, The Independent scrie că regele laudă cultura, moștenirea și istoria României în timp ce începe o vizită privată.

Imagini din România cu ocazia vizitei suveranului britanic au fost văzute în direct, la ore de maximă audiență, și pe cele mai importante posturi de televiziune internaționale CNN, BBC sau TV5.

Regele Charles al III-lea a ajuns vineri seara la Valea Zălanului. În fața reședinței, mai mulți localnici l-au așteptat cu flori, iar regele a coborât din mașină și s-a îmbrățișat cu ei.

Sunt de oameni au venit de la Ploiești, alţii de la Brașov, de la București, de la Constanța, unii au venit chiar şi de la Oradea pentru a-l vedea pe Regele Charles al III-lea.

Marți regele Charles ar urma să ajungă la Viscri, o altă proprietate a sa din inima Transilvaniei. Va rămâne acolo doar pentru câteva ore, după care va fi programată și plecarea în Anglia.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are