Antena 3 CNN Actualitate Imaginile zilei! Cine a intrat în direct la Antena 3, în timpul unui material de pe plajă

Imaginile zilei! Cine a intrat în direct la Antena 3, în timpul unui material de pe plajă

Momente incredibile în direct la Antena 3. Cristi Popovici, reporterul Antena 3, a avut parte de o surpriză în timpul transmisiunii de la malul mării. Doi bărbați au apărut în cadru purtând măștile de protecție necorespunzător, pe întrega față, glumind pe seama pandemiei de coronavirus. 

de Diana Ionescu    |   

Zeci de mii de turiști sunt așteptați în stațiunile de la malul mării în acest weekend. Stațiunile vor deveni din nou aglomerate, iar distanțarea fizică va fi un obiectiv greu de atins. În timpul unei transmisiuni live însă, doi turiști au fost surprinși glumind pe sema pandemiei. 

Imaginile zilei. Turiștii care fac haz de necaz

„Destul de aglomerat pe plaja din Eforie Nord, foarte multă lume! Puțini țin cont de distanțarea între persoane. Sunt și turiști care fac haz de necaz, poartă măștile ba la ochi, ba la mâini. Asta este situația!”, a transmis corespondentul Antena 3. 

Momente incredibile în direct la Antena 3

Ana Roman a comentat transmisiunea, făcând referire la turiștii care se țineau de glume: „Câțiva cetățeni se țineau de glume în această transmie! Sunt chestiuni care se întâmplă în transmiile live. Respectivii indivizi ar face mai bine să respecte regulile privind distanțarea fizică, în loc să facă glume în timpul transmiilor de la malul mării, mai ales că unii dintre ei și intrau oarecum în categoria de risc, dacă îi analizăm așa fizic”.

Subiecte în articol: imaginile zilei Antena 3
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște