Antena 3 CNN Actualitate În concediu, nimeni nu vrea scandal. Iată soluţiile ANTICONFLICT propuse de Poliția Română!

În concediu, nimeni nu vrea scandal. Iată soluţiile ANTICONFLICT propuse de Poliția Română!

Distracția unora poate însemna sfârşitul relaxării altora, dacă se depăşesc regulile bunului-simţ, iar de aici pot apărea situaţii conflictuale, cu urmări grave. 

Soluţii ANTICONFLICT propuse de Poliția Română:

Orice neînţelegere cu privire la parcare, camera de hotel, locul de plajă trebuie abordată cu calm, prin discuţii amiabile, fără a ridica vocea sau a jigni.

”Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie”. Ţineţi cont, însă, că plăcerile dumneavoastră nu coincid neapărat cu ale celorlalţi, aşa că păstraţi volumul radioului în limite rezonabile sau folosiţi căşti.

Oricât de mult dorim să ne distrăm, mai avem nevoie şi de odihnă. Păstraţi liniştea în camere şi pe holurile hotelului pe perioada programului de odihnă şi în timpul nopţii! 

Atenție la consumul de alcool!

Consumat cu moderaţie, alcoolul poate fi un ingredient al distracţiei şi al stării de bine. Numai că, dacă depăşiţi măsura, vă poate transforma fie într-o victimă, fie într-un agresor. Opriţi-vă la timp, pentru a nu vă strica vacanţa!

”Relaxaţi-vă, dar nu uitaţi să vă protejaţi de pericole!”, transmite Poliția Română.

Alertă pentru cei care pleacă în concediu! Avertismentul dur al Poliţiei: Nu faceți asta!

Poliția Română atrage atenția și asupra prevenirii infracțiunilor de furt din locuințe. Achiziţionarea unor sisteme de securitate care să corespundă standardelor de securitate nu este un moft, ci o necesitate, avertizează Poliția România.

Specialiștii în prevenirea criminalității recomandă cetățenilor să nu ofere date despre plecarea de acasă. Cetățenii sunt sfătuiți să nu posteze pe site-urile de socializare imagini din care să reiasă că deţin în casă bunuri de valoare sau că sunt plecați de acasă. 

Subiecte în articol: scandal concediu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs