Antena 3 CNN Life Oameni În Premieră: Călătorie în Țara Minunilor cu Florin Piersic

În Premieră: Călătorie în Țara Minunilor cu Florin Piersic

Pentru maestrul Florin Piersic credința este unul dintre pilonii existenței sale. Credința, alături de figura maternă și colegii de scenă, este una dintre elementele care l-au modelat.

Unul dintre locurile sale de suflet este Israelul. Într-una din călătoriile sale în ”Țara sfântă” a fost însoțit de echipa ”În Premieră”.

”Pe aici au fost colegi de-ai mei, Dinică, Moraru. Sunt pentru a 42-a sau 43-a oară în Israel” spune maestrul cu emoție, atunci când pășește prin Ierusalim.

Dar tristețea nu îl copleșește. Face poze cu toți cei care i-o cer, zâmbește și este mereu atent cu fanii săi.

Relația sa cu Biserica este una specială. ”Teoctist mi-a spus că a iubit-o pe mama si a cerut-o de nevastă. Vă dați seama ce mă leagă de Biserică” povestește maestrul, în timp ce pe obraji i se scurge o lacrimă.

În autocar redevine acel Florin Piersic spumos, de care nu te mai saturi. Poate vorbi ore în șir, iar audiența, micuță de această dată, este captivată. În mașină a vorbit până s-a stricat microfonul, până s-au terminat bateriile de la două camere și de la un telefon mobil. Și nu a terminat ce avea de spus. ”Mâine vă aduc un CD cu mine” glumește maestrul.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!