Antena 3 CNN Actualitate Inedit În urmă cu trei ani, a pus pe hârtie câteva cuvinte pentru viitorul soț, pe care încă nu îl cunoscuse. În ziua nunții, i-a citit scrisoarea. Bărbatul a izbucnit în lacrimi

În urmă cu trei ani, a pus pe hârtie câteva cuvinte pentru viitorul soț, pe care încă nu îl cunoscuse. În ziua nunții, i-a citit scrisoarea. Bărbatul a izbucnit în lacrimi

În urmă cu trei ani, a pus pe hârtie câteva cuvinte pentru viitorul soț, pe care încă nu îl cunoscuse. În ziua nunții, i-a citit bărbatului căruia îi jura credință scrisoarea. A izbucnit imediat în lacrimi.

Victoria Laniakea, din Queensland, Australia, a scris ce calități caută la un bărbat. În 2015, s-a mutat în Canberra, unde l-a cunoscut pe Philippe Lorrain, bărbatul cu care ulterior s-a și căsătorit.

În ziua nunții, tânăra de 28 de ani a citit scrisoarea redactată în urmă cu trei ani.

„Mi-a venit ideea într-o zi, așa că am început să scriu”, a povestit tânăra pentru Femail. „Era foarte personală, dar nu mi-a venit să cred cât de bine îl descrie pe Philippe și povestea noastră, lucrurile pe care mai târziu mi le-a spus, cum este fericit că nu m-a cunoscut înainte pentru că amândoi aveam nevoie să ne maturizăm cu oamenii cu care trebuia să fim până la momentul în care ne-am cunoscut.
Despre câte de puternicși blând este, că poate înfrunta orice furtună, dar încă scoate afară insectele pe care le găsește în casă, fără să le ucidă”, a mai spus tânăra, potrivit Metro.

„I-am dat scrisoarea lui Philippe și i-am citit-o în vârful unui munte, în timpul unei ședințe foto. A fost magic. A început să plângă și nu putea să creadă că am scris asta înainte să-l cunosc”, a mai adăugat Victoria.

 

Subiecte în articol: scrisoare gest impresionant
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor