Antena 3 CNN Actualitate Inedit În urmă cu trei ani, își conduceau bunica pe ultimul drum. Într-o zi, o tânără a primit un SMS. Când a văzut numărul a avut un șoc. A sunat înapoi, iar la capătul firului...

În urmă cu trei ani, își conduceau bunica pe ultimul drum. Într-o zi, o tânără a primit un SMS. Când a văzut numărul a avut un șoc. A sunat înapoi, iar la capătul firului...

Își îngropaseră cu mare durere bunica iubită, alături de lucrurile sale, printre care și telefonul bătrânei. Însă nu se aștepta ca după trei ani să trăiască un adevărat șoc.

Femeia a primit un SMS chiar de pe telefonul femeii, care s-a stins din viață din cauza unui cancer. În tot acest timp, familia a continuat să-i trimită mesaje bătrânei, în speranța că acestea vor ajunge la ele.  

În mesajul primit de Sheri scria: “Veghez asupra ta. Vei trece peste și totul va fi bine”. Când a văzut mesajul, și mai ales numărul de telefon de pe care era trimis, tânăra a simțit că o lasă picioarele. “Eram în stare de șoc. Nu știam ce să cred”, a declarat tânăra.

În minutul următor tânăra i-a răspuns la mesaj întrebând “Cine este?”. De asemenea ea a sunat înapoi și i-a răspuns un bărbat, care le-a spus că folosește numărul cu pricina de câteva săptămâni.

Bărbatul a spus că a început să primească mesaje de la numere necunoscute, dar a crezut că este o glumă din partea prietenilor lui. Așa că s-a gândit să intre în jocul lor și să le răspundă.

Lesley Emerson a murit în iulie 2011, iar operatorul telefonic a promis familiei că nu va da numărul mai departe altcuiva, însă acest lucru s-a întâmplat trei ani mai târziu, scrie Mirror.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România