Antena 3 CNN Actualitate Incendiu violent în Bistrița-Năsăud! O casă a ars ca o torță

Incendiu violent în Bistrița-Năsăud! O casă a ars ca o torță

Incendiu violent într-o localitate din Bistriţa-Năsăud! O casă a ars ca o torţă, iar flăcările ameninţau să se extindă şi la gospodăriile din jur. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Casa nu era locuită de mai bine de doi ani. Vecinii, aflaţi la câţiva paşi, s-au speriat când au văzut focul şi au chemat imediat ajutoare. Pompierii au avut nevoie de trei autospeciale ca să stingă incendiul pornit, spun ei, de la un scurtcircuit.

Flăcările ar fi izbucnit în spatele casei, au cuprins întregul imobil, iar apoi s-au extins la o anexă a gospodăriei, spun oamenii din satul Nepos. Cea mai apropiată casă se află la numai câţiva metri distanţă.

Îngroziţi că focul va ajunge şi la ei, oamenii au chemat de urgenţă pompierii. Până să sosească ajutoarele, au pus mâna pe găleţi şi au încercat să oprească extinderea flăcărilor.

Trei autospeciale au intervenit, şi au fost chemaţi şi pompierii voluntari dintr-o comună învecinată. Lupta cu flăcările nu a fost uşoară, din cauză că hidranţii din sat erau inchişi.

Casa a ars în întregime. Vecinii spun că a fost cumpărată recent de o localnică. Pompierii vor stabili de la ce a pornit incendiul. Ei exclud, deocamdată, că focul ar fi fost pus intenţionat şi iau în calcul, mai degrabă, un scurtcircuit la instalaţia electrică veche.

Subiecte în articol: incendiu violent casa ars
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM