Antena 3 CNN Actualitate Incident în avionul în care se afla primarul Constanței

Incident în avionul în care se afla primarul Constanței

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a făcut o călătorie cu avionul, spre Barcelona. La o oră de la decolare, avionul a revenit pe Aeroportul Henri Coandă. El a spus că niciunul dintre cei aflaţi la bordul aeronavei nu a avut de suferit şi toată lumea a rămas liniştită după producerea incidentului. 

Făgădău a afirmat că joi dimineaţa se afla în avionul Tarom care se deplasa spre Barcelona, iar la un moment dat, s-a auzit un zgomot asemănător celui făcut de o cutie de băutură răcoritoare atunci când cade pe jos. 

“În timp ce ne îndreptam spre Barcelona, la un moment dat, s-a auzit un zgomot similar cu cel pe care îl face un laptop sau o cutie de răcoritoare atunci când o scapi pe jos. Evident că a fost neobişnuit cu atât mai mult cu cât în avion există un zgomot de fond. Am fost aproape de locul în care doamna a remarcat imediat că a apărut o fisură, la început în geamul exterior.  

A anunţat de îndată personalul însoţitor, reacţia a fost admirabilă, exemplară. Au comunicat foarte bine personalul de bord cu comanda aeronavei, comandantul a luat decizia de a întoarce nava către aeroport, iar comunicarea întregului personal a fost excepţională”, a afirmat Decebal Făgădău, potrivit news.ro. 

Subiecte în articol: incident primarul
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!