Antena 3 CNN Actualitate O tânără mămică din Caraş-Severin a provocat moartea propriului copil, după ce a condus fără permis și s-a răsturnat cu mașina în pârâu

O tânără mămică din Caraş-Severin a provocat moartea propriului copil, după ce a condus fără permis și s-a răsturnat cu mașina în pârâu

O femeie de 27 de ani s-a urcat la volan fără permis și s-a răsturnat cu mașina în pârâu, în localitatea Cornereva, din județul Caraș-Severin. Aceasta se afla în mașină alături de cei patru copii ai săi. Unul dintre ei nu a supraviețuit impactului.

de Adelina Miron    |   

Poliția Stațiunii Băile Herculane a fost sesizată, sâmbătă, despre accidentul rutier produs pe un drum județean din Caraș-Severin, localitatea Cornereva.

Oamenii legii spun că cea care a condus mașina este o femeie de 27 de ani, din Cornereva, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„În momentul producerii accidentului, în autoturism s-ar fi aflat cei 4 copii minori ai femeii, unul dintre aceștia, în vârstă de 4 ani, fiind grav rănit, echipajul medical care a preluat minorul constatând decesul acestuia după efectuarea manevrelor de resuscitare”, spun reprezentanții Poliției caraș-Severin, potrivit Mediafax.

Ceilalți trei copii nu au fost răniți în urma accidentului rutier.

Femeia de 27 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În prezent s-a dispus necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului minorului, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Subiecte în articol: moarte masina rasturnat copil
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Directorul ANM, Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România