Antena 3 CNN Politică Întâlnirile secrete ale lui Gabriel Oprea după căzătura din Senat

Întâlnirile secrete ale lui Gabriel Oprea după căzătura din Senat

Gabriel Oprea a fost surprins întâlnindu-se cu Sebastian Ghiță. Totul s-a petrecut după votul din Senat prin care senatorii au aprobat solicitarea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului UNPR. Potrivit unor surse, discuţiile ar fi putut viza un eventual protocol PSD-ALDE, o astfel de posibilitate fiind abordată şi în cadrul unor şedinţe avute și la nivelul conducerii social-democraţilor.

Imaginile au fost comentate de Dana Grecu și invitații săi în ediția de miercuri seară a emisiunii ''La ordinea zilei''.

''Povestea asta cu negocierile pentru turul I, turul II este încununarea campionatului ipocriziei pe care l-am văzut în toată această perioadă, dar și în această seară. Pentru că auzim despre o nouă politică, de faptul că strada a cerut să fim altfel, să facem o altfel de politică. Va fi și de aici încolo aceeași politică,. E politica negocierii, pe față sau pe din dos, în general. Ca urmare, tot timpul va exista un partid balama - că e compus din oameni aleși sau din traseiști, prea puțin contează'', a spus realizatorul Antena 3 Adrian Ursu.


TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație