Antena 3 CNN Actualitate Interogatoriu șocant. Ce întrebări au avut procurorii pentru omul lui Dragnea

Interogatoriu șocant. Ce întrebări au avut procurorii pentru omul lui Dragnea

Un document exploziv a ieșit la iveală din dosarul în care este implicat omul lui Liviu Dragnea, Ilie Dragne.

Acest document arată întrebări din interogatoriul, la care a fost supus Ilie Dragne de către procurorul de caz. Întrebările sunt de-a dreptul bizare.

În interogatoriu au fost 20 de întrebări, printre întrebările puse se numără următoarele: ” Ce relație aveți cu dumneavoastră înșivă? ; Ce relație aveți cu soția și fiica dumneavoastră?; Ce părere aveți despre dumneavoastră?; Cum folosește soția suma de 1.500 lei provenită din salariu?”

Ilie Dragne, administratorul firmei de porci din Teleorman, unde acționar majoritar a fost Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost eliberat vineri din arestul Poliției Capitalei.

Acesta a fost lăsat să plece acasă la expirarea ordonanței de reținere de 24 de ore, după ce procurorii de la Parchetul General au decis să nu ceară în instanță arestarea preventivă a acestuia.

La ieșirea din arest, administratorul fermei a refuzat să facă declarații presei, însă avocata lui, Maria Vasii, a dat câteva explicații.

Astfel, avocata a spus că Ilie Dragne a preluat societatea Ferma Salcia SA la sfârșitul lunii ianuarie 2017, însă el nu are nicio legătură cu lucrarea pentru care s-a emis acea factură cu privire la care procurorii au lansat acuzația de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de 223.000 euro.

 

Subiecte în articol: procuror intrebari relatie caz
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic