Antena 3 CNN Actualitate Locale Intervenție de urgență în Piatra Neamţ! Mai multe persoane au rămas blocate în telegondole, la peste 35 de metri înălțime - VIDEO

Intervenție de urgență în Piatra Neamţ! Mai multe persoane au rămas blocate în telegondole, la peste 35 de metri înălțime - VIDEO

Update: „Înălțimea la care au rămas oamenii respectivi suspendați în cabinele telegondolei este destul de mare. La stația de pornire de la Gară vorbim despre o înălțime de aproximativ 15 metri. Pe parcurs înălțimea crește, ajungand în zona unde s-au blocat telecabinele la 35 – 50 de metri. De acolo până la stația de sosire se tot urcă, practic se ia Cozla pieptiș, înălțimea este din ce în ce mai mare. Ce să va spun, nu sunt de dorit astfel de incidente dar echipamentele și sistemul în sine mai trebuie și întreținute nu numai exploatate”, a declarat sub protecția anonimatului unul dintre inginerii care a fost șef de șantier pe vremea când s-au construit stâlpii de la Telegondola din Piatra Neamț, potrivit zch.ro.

Știrea inițială

Mai multe persoane au rămas blocate, luni seară, în telegondole din municipiul Piatra Neamţ, pompierii şi salvamontiştii intervenind pentru salvarea acestora. Conform primelor informaţii, este vorba de opt persoane, printre care şi un copil, blocate în patru telegondole.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni seara, pentru salvarea mai multor persoane blocate în telegondole în Piatra Neamţ.

La faţa locului s-au deplasat pompieri alpinişti şi alpinişti de la Salvamont Piatra Neamţ.

Conform primelor informaţii, ar fi vorba de opt persoane, printre care şi un copil, blocate în patru telegondole, potrivit news.ro.

Subiecte în articol: telegondola Piatra Neamț interventie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor