Antena 3 CNN Actualitate Inedit Într-o zi a găsit un bilet pe mașină și a vrut să afle cine este admiratorul ei secret. „Ți se pare drăguț până afli adevărul”

Într-o zi a găsit un bilet pe mașină și a vrut să afle cine este admiratorul ei secret. „Ți se pare drăguț până afli adevărul”

A găsit un bilețel pe mașină și a apelat la un detectiv amator să afle cine l-a scris, însă a făcut o descoperire de-a dreptul șocantă.

Bărbatul fusese condamnat pentru hărțuire sexuală. Alyssa Rahter, care locuiește în Utah, a postat pe Facebook ca să e avertizeze și pe celelalte femei.

Luna trecută, femeia se întorcea cu un prietenă la mașină după cumpărături, când a dat de bilet. Acolo scria că cele diuă sunt „niște doamne frumoase” și că a fost copleșit de privirea lor și era semnat Chris.

Acesta își mai cerea scuze că de obicei nu face lucruri de astea, dar nu a putut rezista. „Am vrut să vă opresc și să vă spun bună, dar eram copleșit de privirea voastră. V-am văzut coborând din mașină și m-am uitat la voi”, scria în bilet.

„Mi-ați făcut ziua și mi-ați dat un motiv să trăiesc. Vă rog să nu vă simțiți jignite. Acest bilet se dorește a fi drăguț și nostim”, mai scria admiratorul.

În realitate Chris era Leland Christopher Bowers, 39 de ani, condamnat pentru hărțuire, scrie The Sun.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște