Antena 3 CNN Actualitate Întreruperi de curent anunțate în București, Ilfov și alte 9 județe. Sute de români vor rămâne fără curent mai multe ore pe zi

Întreruperi de curent anunțate în București, Ilfov și alte 9 județe. Sute de români vor rămâne fără curent mai multe ore pe zi

Cu câteva zile înainte de Crăciun Capitala si mai multe județe vor rămâne mai multe ore pe zi fără curent electric. Reprezentanții societăților de distribuție spun ca vor face lucrări pentru optimizarea rețelelor în perioada în care opresc curentul.

de Valentina Vasile    |   

Chiar în preajma Crăciunului, o mulțime de familii vor rămâne fără lumină. 

Alimentarea cu energie electrică va fi oprită temporar între 20 și 26 decembrie în București, județele Ilfov și Giurgiu dar și alte județe din zona Banat precum Arad, Caraș Severin, Hunedoara și Timiș. 

Reprezentanții E-Distribuție Muntenia au transmis că vor opri temporar alimentarea cu energie electrică pentru a efectua mai multe lucrări de mentenanță, cum ar fi înlocuirea unor echipamente dar și modernizarea lor. 

”E-Distribuţie a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

Subiecte în articol: curent energie electrică București
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște