Antena 3 CNN Actualitate "Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre". O învăţătoare din Câmpulung Moldovenesc a murit într-un tragic accident

"Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre". O învăţătoare din Câmpulung Moldovenesc a murit într-un tragic accident

Profesorii de la liceul din Moldoviţa au transmis mesaje emoţionante de adio, după moartea unei învăţătoare într-un tragic accident rutier produs la ieşire din Câmpulung Moldovenesc.

de Georgiana Adam    |   

Angela Varvaroi s-a stins din viaţă într-un accident produs joi, 2 februarie, în jurul orei 12.30, la ieşire din Câmpulung Moldovenesc spre Pojorâta.

Învăţătoarea în vârstă de 56 de ani, aflată la volanul unui autoturism marca Volkswagen Up, circula dinspre Sadova către Câmpulung Moldovenesc, iar la un moment dat a pătruns pe DN17 fără să se asigure şi fără să acorde prioritate unui TIR.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina învăţătoarei a fost proiectată în câţiva metri pe şosea, iar femeia a murit.

Angela Varvaroi era din Câmpulung Moldovenesc și lucra ca învățătoare la Liceul Tehnologic "Vasile Cocea" Moldovița. Colegii de la unitatea de învățământ au transmis un mesaj prin care își arată regretul față de pierderea colegei lor.

De asemenea, pe rețelele sociale au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe din partea celor ce au cunoscut-o.

"Ninge cu lacrimi și durere în sufletele noastre. Vestea trecerii în neființă a dragei noastre colege, Angelica Varvaroi, este tulburătoare. Nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce trăim și simțim acum.

Angelica, ai fost și vei rămâne omul școlii, colega noastră dragă, DOAMNA ÎNVĂȚĂTOARE care ani la rând a dăruit din lumina sufletului ei și care, de astăzi, va dărui lumină din lumea celor drepți.

Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun și blând!", au transmis colegii învățătoarei Angelei Varvaroi, potrivit suceavalive.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai