Antena 3 CNN Politică PSD dezvăluie planul lui Iohannis şi Orban: Să fie alegeri chiar de-ar pieri ţara!

PSD dezvăluie planul lui Iohannis şi Orban: Să fie alegeri chiar de-ar pieri ţara!

PSD reacţionează la agravarea crizei pandemice în contextul în care eforturile autorităţilor întârzie să dea rezultate iar numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns, marţi, la 73.

de Adrian Iclozan    |   

"Iohannis-Orban rescriu cu cinsim istoria: să fie alegeri, chiar de-ar pieri țara!", acuză social-democraţii pe contul FB al formaţiunii.

"Peste 2.000 de infectați în medie, zilnic, după alegeri! PNL și Iohannis se tot felicită reciproc pentru ”succesul” de la locale. Peste 600 de pacienți la terapie intensivă! USR face Marșul Bucuriei pe străzile Capitalei. 73 de decese într-o zi, record absolut de la debutul pandemiei! Dreapta Unită susține la unison că alegerile parlamentare din decembrie nu trebuie amânate", continuă textul.

PSD concluzionează că, pornind de la dictonul latin “Fiat justitia, et pereat mundus” (Să se facă dreptate, chiar de-ar fi să piară lumea), preşedintele Iohannis şi premierul Orban au înţeles şi adaptat o versiune proprie: "să fie alegeri, chiar de-ar pieri țara!".

 

Poziţia PSD vine în contextul în care în Parlament a fost depus un proiect de amânare a alegerilor parlamentare pentru martie anul viitor, motivaţia iniţiatorului fiind tocmai agravarea situaţiei pandemice.

De asemenea, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a avansat, luni, varianta că, dacă se va ajunge la un prag de 4000 de infectări la suta de mii de locuitori, ar fi "legitim" ca Parlamentul să amâne alegerile.

Subiecte în articol: PSD Iohannis alegeri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are