Antena 3 CNN Politică Ionuț Stroe: ”Partidele democratice ar trebui să se delimiteze total de acest partid toxic numit AUR”

Ionuț Stroe: ”Partidele democratice ar trebui să se delimiteze total de acest partid toxic numit AUR”

Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a propus adoptarea unei declaraţii comune a Parlamentului, care să condamne modul de acţiune al AUR, ca primă formă de delimitare de ”partidul toxic”.

de Andreea Ştefan    |   

"Din punctul meu de vedere, partidele democratice ar trebui să se delimiteze total de acest partid toxic numit AUR.

Nu este vorba doar de ceea ce s-a întâmplat ieri, este vorba despre un bulgăre de agresivitate pe care acest partid îl creşte în România, sperând să destabilizeze toate instituţiile care apără democraţia.

De aceea, mediul politic ar trebui să reacţioneze unitar. Noi, ca parlamentari, nu avem alte pârghii decât cele prevăzute de regulamentele noastre.

Citește și: Jandarmii au dat 45 de amenzi, în valoare de peste 50 de mii de lei, în urma protestului violent al partidului AUR de la Parlament

De aceea, cred că o primă formă de delimitare ar fi un gest politic ferm, o declaraţie comună a Parlamentului, adoptată în camerele reunite, care să condamne modul de acţiune al AUR, să oficializeze această delimitare şi să exprime, clar, caracterul extremist al AUR", a declarat Stroe.

Subiecte în articol: ionut stroe aur
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are