Antena 3 CNN Actualitate Inedit Își aștepta soția să se întoarcă din sala de operație, când a auzit o bubuitură puternică, apoi țipete disperate. Când a aflat ce s-a întâmplat, bărbatul a avut un adevărat șoc. „Nu poți să îți revii din așa ceva”

Își aștepta soția să se întoarcă din sala de operație, când a auzit o bubuitură puternică, apoi țipete disperate. Când a aflat ce s-a întâmplat, bărbatul a avut un adevărat șoc. „Nu poți să îți revii din așa ceva”

Accident șocant într-un spital din Sevilia, Spania. La scurt timp după ce a dat naștere unei fetițe, prin cezariană, o femeie a avut parte de un sfârșit de-a dreptul tragic.

Rocio Cortes Nunez, 26 de ani, era adusă în salon din sala de operație când corpul său a fost prins în ușile liftului și secționată la jumătate. Medicii nu au mai putut face nimic pentru proaspăta mămică, scrie Mirror.co.uk.

Soțul femeii care o aștepta a auzit deodată un zgomot puternic. Nu se aștepta nicio clipă la tragedia care i-a urmat bubuiturii.

De vină pentru acest accident șocant a fost o defecțiune a liftului. Pompierii au avut nevoie de aproape două ore ca să îi elibereze trupul sfârtecat al femeii.

Rocio mai avea doi copii acasă. Soțul său este încă în stare de șoc.


 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite