Antena 3 CNN Actualitate Jurnalist, dezvăluiri incendiare despre Laura Codruţa Kovesi: „M-a pus pe scaunul de Procuror General şi apoi pe lista neagră”

Jurnalist, dezvăluiri incendiare despre Laura Codruţa Kovesi: „M-a pus pe scaunul de Procuror General şi apoi pe lista neagră”

Jurnalistul Răzvan Savaliuc face o dezvăluire incredibilă pe site-ul luju.ro. Supărat că miercuri, 11 ianuarie, la Curtea de Apel Piteşti, când a luat cuvântul în faţa instanţei şi a spus că o cunoaşte pe Laura Codruţa Kovesi din 2006 de când a venit Procuror General al României şi că în primii ei ani de mandat a avut o relaţie profesională foarte strânsă, şefa DNA a negat orice legătură, Răzvan Savaliuc a promis că va publica câteva fotografii care să-i menţină mărturia.

„Sunt o persoana calma de felul meu, dar pentru ca lumea sa se convinga cum poate sefa DNA sa nege un adevar (pentru a cata oara!) i-am promis in fata instantei Laurei Kovesi ca voi publica fotografii care sa demonstreze ca minciuna are picioare scurte!

Nu am avut o relatie profesionala stransa doamna Kovesi? Chiar asa? Repede mai uita doamna doctor cand nu ii convine!

Ia sa admiram mai jos niste imagini care vor lamuri lumea ca din 2006 si cativa ani dupa, mai precis in 2008, eram un jurnalist atat de indragit de Kovesi incat invitat intr-o zi in biroul ei de la PICCJ, aceasta m-a poftit din propria ei initiativa sa iau loc pe scaunul ei de Procuror General al Romaniei sa imi faca o poza cu aparatul pe care il aveam la mine. Aveam amandoi pasiunea fotografiei, ea fotografia pescarusi... si si-i punea in rama”, scrie jurnalistul în editorialul său de pe luju.ro.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept