Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, despre o ordonanță pentru amnistie și grațiere: „Ar fi o catastrofă pentru România, ar declanșa o criză politică fără precedent”

Klaus Iohannis, despre o ordonanță pentru amnistie și grațiere: „Ar fi o catastrofă pentru România, ar declanșa o criză politică fără precedent”

La scurt timp după ceremonia de la Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a vorbit despre o posibilă ordonanță pentru amnistie și grațiere, pe care o consideră o catastrofă pentru România.

„Graţierea şi amnistia au fost deja tema unei ordonanţe de urgenţă la începutul anului 2017 şi au dus la manifestări foarte ample din partea românilor care nu-şi doresc aşa ceva. Ordonanţa 13, la vremea respectivă, a fost retrasă însă există, în continuare, semnale că în PSD nu s-a abandonat această idee. Chiar unii politicieni vehiculează aceste idei în spațiul public. O astfel de ordonanță care privește amnistia și grațierea unor politicieni ar fi o catastrofă pentru România, ar declanșa o criză politică fără precedent. În această situație, voi face un apel la policienii din PSD care sunt lucizi, o astfel de ordonanță să iasă din discuție”, a declarat Iohannis.

Citiți și Președintele semnează decretul de promulgare a Legii privind realizarea Autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş: „O Românie fără autostrăzi este condamnată la subdezvoltare”

Subiecte în articol: 100 de minute Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM