Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, imagine inedită de Ziua Copilului. Cum arăta președintele când avea 17 ani

Klaus Iohannis, imagine inedită de Ziua Copilului. Cum arăta președintele când avea 17 ani

Klaus Iohannis sărbătoreşte ziua de 1 iunie într-o manieră inedită.

de Andreea Cigolea    |   

Președinteșe a pus pe Facebook o poză cu el de pe vremea în care avea 17 ani. Imaginea a strâns deja câteva mii de like-uri.

Încruntat, la costum, şi cu o cărare aranjată cu atenţie, amintirea celui care a ajuns preşedinte nu este cea mai charismatică, dar fanii îl apreciază, citez, pentru că era un tânăr chipeş.

Comentariul care a strâns peste 100 de like-uri în nici o jumătate de oră spune aşa: "încă de atunci priveaţi cu atenţie şi îngrijorare!".

De ce este declarată ziua de 1 Iunie nelucrătoare în România

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea în 2016 și s-a aplicat oficial în 2017. Camera Deputaților a adoptat, în luna octombrie 2018, legea prin care Ziua Copilului devine zi liberă nelucrătoare pentru români. 

Legea a fost adoptată de plen cu 74 de voturi ”pentru”, 5 voturi ”împotrivă” şi opt abţineri. După adoptarea în Camera Deputaţilor, legea a ajuns la preşedinte pentru promulgare.

Iniţiativa legislativă a fost înaintată de senatoarea Rozalia Biro şi de deputata Claudia Boghicevici, împreună cu un grup format din numeroşi parlamentari.

Subiecte în articol: Ziua Copilului Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept