Antena 3 CNN Actualitate Kovesi câștigă și al treilea proces cu Inspecția Judiciară

Kovesi câștigă și al treilea proces cu Inspecția Judiciară

Fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi a câștigat cel de-al treilea proces cu Inspecția Judiciară, care o acuza că nu ar fi respectat confidenţialitatea lucrărilor şi a inserat într-un comunicat de presă pasaje din discuţii care vizau dosarul familiei Cosma, acestea fiind probe în dosar.

„Respinge cererea de suspendare formulată de recurenta Inspecţia Judiciară. Respinge recursul formulat de recurenta Inspecţia Judiciară împotriva hotărârii nr. 5P din 24 iunie 2019, pronunţată de Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru Procurori în materie disciplinară, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 2 iunie 2020”, se arată în minuta Înalta Curte de Casație și Justiție.

Pe data de 24 iunie 2019, Secţia pentru procurori a CSM a respins acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară faţă de Laura Codruţa Kovesi,

Decizia vine la scurt timp după ce fosta şefă a DNA a câştigat la CEDO un proces împotriva statului român,  iar magistraţii Curţii Europene au arătat că revocarea ei din funcţie a fost abuzivă.

 

Subiecte în articol: Laura Codruţa Kovesi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil