Antena 3 CNN Actualitate Inedit Laura se urcase în autobuz ca să ajungă mai repede la grădiniță și să își ia copilul. Se gândea la diverse, când l-a zărit pe șofer. „Am început să tremur și am simțit ceva de-a dreptul straniu! Am știut de atunci ce avea să urmeze!”

Laura se urcase în autobuz ca să ajungă mai repede la grădiniță și să își ia copilul. Se gândea la diverse, când l-a zărit pe șofer. „Am început să tremur și am simțit ceva de-a dreptul straniu! Am știut de atunci ce avea să urmeze!”

Laura se urcase într-o zi în autobuz ca să ajungă mai repede la grădiniță și să își ia fiul. Era o zi obișnuită, se gândea la diverse, când l-a observat într-un final pe șofer.

Preț de câteva zeci de secunde a încremenit, apoi a început să tremure. A știut de atunci că acel bărbat în vârstă îi va schimba definitiv viața.

Se întâmpla în luna mai 2015. De atunci, viața chiar i s-a schimbat.

Laura Wright din Devon, acum în vârstă de 25 de ani, l-a cunoscut pe Steve Churchward, acum 62 de ani, în acea zi, când se ducea să îl ia pe fiul ei, Braydon de la grădiniță.

Când ochii lor s-au întâlnit, Steve, care este cu zece ani mai mare decât tatăl Laurei, i-a spus bună și a întrebat-o cum o cheamă, ca să-i dea cerere de prietenie pe Facebook.

Abia după o lună, cei doi au recunoscut că au sentimente unul pentru celălalt.

În decembrie 2017, Steve, care se poartă minunat cu cei doi copii ai ei, a cerut-o de soție, iar în luna iunie a acestui an se vor căsători.

În ciuda diferenței de 37 de ani, Laura spune că viața lor sexuală este foarte activă.

„Nu vei știi niciodată că Steve are peste 60 de ani. Nu pot ține pasul cu el. Vâsta lui nu mă deranjat niciodată, nu mi-am dat seama. Mă simt norocoasă să-l am lângă mine. Este tot ce mi-am dorit”, a declarat femeia, potrivit The Sun.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept