Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laurențiu Reghecampf, reacție surprinzătoare după tragerea la sorți pentru grupele Champions League. Când pleacă Nicușor Stanciu

Laurențiu Reghecampf, reacție surprinzătoare după tragerea la sorți pentru grupele Champions League. Când pleacă Nicușor Stanciu

Steaua va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Manchester City, meci care nu e deloc pe placul lui Laurențiu Reghecampf. Totuși, antrenorul roș-albaștrilor susține că are încredere în echipa sa, scrie GSP.

"Eu nu sunt bucuros că jucăm cu City. Dar așa cum am avut șansa să jucăm în turul trei cu o echipă cu care ne-am bătut de la egal la egal, de data aceasta am avut norocul să tragem cea mai bună echipă. Cum în fotbal orice e posibil, cred că trebuie să ne jucăm șansa. Poate vom avea norocul să-i prindem la început de drum și vor fi mai puțini pregătiți.

Dar, sincer, nu cred acest lucru. Am mai jucat împotriva lui Guardiola și știu cum îi pregătește pe jucători. Cred că avem și noi o șansă și trebuie să profităm. Va fi o ambiție în plus pentru jucători. Voiam orice altă echipă în afară de City. Sunt sigur că fanii vor veni în număr foarte mare și ne vor susține la meciul cu City", a declarat Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei a vorbit și despre o eventuală plecare a lui Nicolae Stanciu despre care spune că sunt șanse mari să se transfere după dubla cu City.

"Stanciu nu e de vânzare. După dubla cu City cred că se va lua o decizie. Trebuie să ne bucurăm cu toții că avem un jucător care e ofertat de Chelsea. Nu e așa ușor să ai o ofertă de la Chelsea", a declarat Reghecampf.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei