Antena 3 CNN Actualitate Lider PSD, atac dur la adresa ministrului Finanțelor: „Un personaj bizar pasionat de filme cu mafioți, selfie-uri și atins de paranoia găurilor și deficitelor bugetare”

Lider PSD, atac dur la adresa ministrului Finanțelor: „Un personaj bizar pasionat de filme cu mafioți, selfie-uri și atins de paranoia găurilor și deficitelor bugetare”

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, lansează un atac dur la adresa ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, despre care spune că este „un personaj bizar pasionat de filme cu mafioți, selfie-uri și atins de paranoia găurilor și deficitelor bugetare”.

„I-am dat șansa lui Ludovic Orban să îl schimbe pe Cîțu de la Finanțe, după avizul negativ dat de Parlament. Știam că va fi un dezastru. N-a vrut!

Astăzi vedem un personaj bizar pasionat de filme cu mafioți, selfie-uri și atins de paranoia găurilor și deficitelor bugetare cum face tot felul de declarații iresponsabile despre finanțele țării, infirmate de toți specialiștii și partenerii internaționali (Banca Mondială, agenția de rating Fitch etc).

Adevărul este că Florin Cîțu este un inadecvat care încă nu a intrat în costumul de ministru și nu înțelege că acum reprezintă statul și nu mai este un guraliv galeș de pe Facebook care cerșește atenție ca până acum. Iar fiecare prostie pe care o scoate zilnic pe gură are acum consecințe în economie și vedem cum a ”reușit” deja să destabilizeze moneda națională, să avem un curs valutar la un maxim istoric sau să crească dobânzile la adresa României.

Cum e, Ludovic?! Acum regreți că ai ignorat Parlamentul?! Ne vedem la buget!”, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook. 

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu ministrul finantelor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai