Antena 3 CNN Politică Liderul AUR a făcut turul conacelor de milioane ale politicienilor români: "Cred că mă duc, că am unele informații, și la Domnul Cîțu"

Liderul AUR a făcut turul conacelor de milioane ale politicienilor români: "Cred că mă duc, că am unele informații, și la Domnul Cîțu"

George Simion a povestit, vineri seara, în emisiunea Subiectiv la Antena 3, despre "drumeția" făcută, în vara anului 2020, la conacul de un milion de euro al lui Costel Alexe. "Aparent n-ai zice că face un milion de euro dar apoi aduni clădire cu clădire..."

de Georgiana Adam    |   

"Eu am fost la casele lui Marian Oprișan, a lui Dumitru Buzatu, a lui Costel Alexe. Cred că mă duc, că am unele informații, și la Domnul Cîțu." a spus liderul AUR, la Antena 3.

George Simion: Cea mai tare casă e clar a Domnului Oprișan. Are șapte vile într-una. E cu de toate

"Știți câte resurse, eu abia aștept să aflu, s-au consumat să ne urmărească prin toată țară. Ne prelua Dusterul de la doi și-un sfert, de la intrare în județ și ne lasă la ieșirea din județ. Și asta era numai doi și-un sfert. Nu știu SRI și restul serviciilor. 

Eram un factor de risc. Prezentăm averea lui Costel Alexe, averea lui Marian Oprișan. Cum credeți că s-au ridicat case de milioane de euro fără complicitatea celor din servicii, din poliție.

Au fost toți mâna-n mâna, au furat din averea poporului român în acești 30 de ani. Uitați, Costel Alexe este căutat de DNA. Îl așteptăm și pe Marian Oprișan, îi așteptăm și pe alții."

 

Subiecte în articol: aur George Simion conace Florin Cîțu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!