Antena 3 CNN Economic Operatorii de pe litoral vor să menţină aceleaşi tarife şi în 2023, în ciuda scumpirilor. Cum se pot obţine reduceri de 50%

Operatorii de pe litoral vor să menţină aceleaşi tarife şi în 2023, în ciuda scumpirilor. Cum se pot obţine reduceri de 50%

Operatorii de pe litoral vor să menţină aceleaşi tarife la pachetele turistice în sezonul estival 2023 ca în acest an, în ciuda scumpirilor cu care se confruntă şi a creşterii TVA la serviciile de cazare, anunţă turoperatorul Litoralulromanesc.ro.

de Silvia Preda    |   

Compania a început deja discuţiile cu hotelierii din staţiunile de la Marea Neagră pentru lansarea sejururilor din 2023, ce urmează a fi puse la dispoziţia turiştilor din luna septembrie.

"Există o preocupare la nivelul industriei pentru a menţine tarifele din 2022 şi în 2023, astfel încât să nu fie pusă o presiune şi mai mare pe bugetul de vacanţă al românilor. Până la ora aceasta, 90% dintre hotelierii cu care am discutat acest subiect şi-au exprimat dorinţa de a păstra preţurile nemodificate, deşi, la rândul lor, sunt puşi în situaţia de a face faţă unor cheltuieli mai mari generate de inflaţie şi de creşterea TVA la cazare", a declarat Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, citat într-un comunicat de presă.

Turoperatorul estimează că scumpirile vor influenţa şi modul în care românii vor rezerva sejururi pentru vara viitoare.

Programul care oferă reduceri de până la 50% la vacanțele rezervate din timp

"Programul Înscrieri Timpurii - care prevede reduceri de până la 50% la pachetele turistice rezervate din timp şi condiţii speciale de rezervare - este varianta optimă pentru cei care vor să-şi securizeze bugetul de vacanţă şi să fie siguri că se vor bucura de un sejur vara viitoare", a subliniat reprezentantul Litoralulromanesc.ro.

Primele pachete pentru 2023 în condiţiile de rezervare prin programul Înscrieri Timpurii vor fi disponibile din luna septembrie.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi